2012. március 4., vasárnap

Szex és New York 1-2


Szex És New York - A Film (2008)



A négy rámenős, nagyszájú, nagyvárosi barátnő közül Carrie már régen nem rovatot, hanem könyvet ír. Amúgy stabil kapcsolatban él Biggel. Charlotte valóra váltotta álmait. A férjével boldogan és büszkén neveli az adoptált kislányát. Meglepő, de Samantha, a csábító hódító monogám kapcsolatban él Los Angelesben, színész barátjával. Miközben a barátnői egymás után férjhez mennek és gyereket szülnek, ő úgy érzi, mindenből kimarad. Miranda is úgy érzi, hogy távol került imádott Manhattanjétől. Bár csodálatos élete – férje és kisfia – van, kisgyermekes anyaként teljesen kimerült.


Szex És New York 2 (2010)


Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel.
De mi is történt miután kimondták a boldogító igent? A lányok most megmutatják milyen is a hőn áhított élet, amire mindig is vágytak. Persze ez sem lenne egy igazi ‘Szex és New York’ szelet, ha nem tartogatnának a csajok pár meglepetést is, ezúttal egy igazán csillogó napsütötte utazásra indulnak. New York ismerős városából elrepülve a világ egyik legegzotikusabb, kincsekkel teli helyére, ahol a partiknak sosincs vége és mindig valami misztikus erő lengi be a levegőt. A legjobbkor nem is jöhetne ez az utazás a négy barátnőnek, akik az unalmas hétköznapokban találják magukat, a házasság, anyaság és egyéb kötelékekben.
Végülis, néha csak el kell szökni kicsit a lányokkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése