2012. május 8., kedd

Predator 1-3 - Predators 1-3

Predator (1987)


A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat - akik a környéken tûntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akirõl csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késõ. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön.


Predator 2 (1990)

A Los Angeles-i rendõrség egységei, élükön Mike Harrigan (Danny Glover) hadnaggyal nyílt háborút indítanak a helybeli kábítószer-maffia ellen. Harrigan és emberei túl kevesen vannak, az ellenfél jelentõsebb létszámú, jobban felfegyverzett, a rendõrség szinte védekezni kényszerül. Ám nem várt esemény történik: a maffia vezetõ embereivel egymásután végez egy titokzatos és menetrendszerû precizitással, kegyetlenséggel fellépõ gyilkos. Harrigan azonban feladatának tartja, hogy törvény elé állítsa az ismeretlent. Megkezdõdik a nyomozás, de üldözõbõl üldözött lesz, ugyanis a titokzatos merénylõ új célpontja a rendõrség.


Predator 3 (2010)

Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal (Adrien Brody) különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek egy idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkos: van köztük kommandós, bérgyilkos, elítélt, Yakuza-tag. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb ragadozók a Földön, akikre most a Ragadozók egy rendkívül kegyetlen új faja vadászik. Céljuk, hogy végleg kiirtsák a bolygójukra tévedt idegeneket.  Felkészülési idő nincs. Kezdődik a hajtóvadászat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése