2012. június 27., szerda

Gagyi Mami 1-3 - Big Momma's House 1-3

Gagyi mami (2000) - Big Momma's House



Malcolm Turner nemrég számolt le a távol-keleti maffiával, és máris újabb bevetésre indul: de ilyen meleg helyzetben még ő sem volt soha. Azt, hogy ellenfele brutális bankrabló, fel sem veszi. Hogy a cél érdekében egy fedél alá kell költöznie a keresett bűnöző menyasszonyával, azt egyenesen élvezi. Ha mindehhez álruhát kell öltenie, még azt is vállalja. De hogy egy kétszáz kilós nagymamának adja ki magát, akinek a testénél csak a szája nagyobb, az azért még neki is megfekszi a gyomrát.


Gagyi mami 2 (2005) - Big Momma's House 2

Visszatér a minden lében kanál, gigantikus nagyi, azaz újabb megpróbáltatás vár Malcolm Turner FBI-ügynökre. Ezúttal egy látszólag hétköznapi családba kell beépülnie, hogy elhárítson egy a nemzet biztonságát veszélyeztető katasztrófát. A családfő ugyanis olyan számítógépes vírus kifejlesztésén dolgozik, amellyel megbéníthatja az ország informatikai rendszereit. Mindez azonban eltörpül a problémák mellett, amikor a házvezetőnőnek álcázott hősünk egy szétesett, nem működő családdal találkozik. Ráadásul Malcolm állapotos kedvese mit sem tud az akcióról.


Gagyi mami 3 - Mint két tojás (2011) - Big Mommas: Like Father, Like Son


Malcolm Turner FBI-ügynök az álcázás nagymestere. Nincs olyan vészhelyzet, melyből e képessége révén ki ne vágta volna magát. A tinédzser mostohafia, Trent viszont egyik zűrből a másikba keveredik. Ezúttal akaratlanul is szemtanúja lesz az orosz maffia leszámolásának. Malcolm persze igyekszik megvédeni a srácot a bűnözőktől, akik el akarják tenni láb alól a kellemetlen tanút. Ezúttal is a jól bevált módszerhez folyamodik, álruhát, egészen pontosan szoknyát öltenek, és egy lánykollégiumban próbálnak eltűnni üldözőik szeme elől. Adott esetben ez még veszélyesebb.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése